طرح توجیهی,فنی مالی و اقتصادی پرورش صیفی جات گلخانه ای

مطالب دیگر:
📖دانلود پاورپوینت بررسی سبک معماری پارتی - همراه با هدیه ویژه📖دانلود پاورپوینت بررسی معماری سبک رازی - همراه با هدیه ویژه📖پاورپوینت بررسی سبک معماری نئوکلاسیک - همراه با هدیه ویژه📖پاورپوینت بررسی سبک معماری یونان - همراه با هدیه ویژه📖پاورپوینت بررسی معماری یونان باستان - همراه با هدیه ویژه📖پاورپوینت بررسی معماری تخت جمشید - همراه با هدیه ویژه📖پاورپوینت بررسی حمام گنجعلی خان کرمانی - همراه با هدیه ویژه📖دانلود پاورپوینت کلان داده ها big data📖دانلود پاورپوینت اینترنت اشیاء internet of things📖دانلود پاورپوینت رایانش ابری Cloud Computing📖دانلود پاورپوینت وب کاوی web mining📖دانلود پاور پوینت سیستم عامل های بلادرنگ Embedded operating system📖دانلود پاورپوینت واقعیت مجازی Virtual reality📖دانلود پاورپوینت انباره داده Data Warehousing📖دانلود پاور پوینت شبکه های بین خودرویی vanet📖نمونه آماده قرار داد حق العمل كاري📖نمونه قرارداد پیمانکاری آماده در خصوص نصب انشعابات غير ديماندي برق📖بررسی پدیده جهاني‌شدن و امنيت ملي📖بررسی سلسله ساسانیان📖نمونه آماده قرارداد مشارکت ساخت مسکونی
طرح توجیهی,فنی مالی و اقتصادی پرورش صیفی جات گلخانه ای|728803|realclick
در این مطلب از سایت شما فایل با عنوان طرح توجیهی,فنی مالی و اقتصادی پرورش صیفی جات گلخانه ای را مشاهده می نمایید.

نرخ بالای رشد جمعیت از یک سو و کاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده بهینه از امکانات موجود را بیش از پیش می‌نماید. بطور کلی افزایش تولید محصولات کشاورزی به دو طریق میسر می‌باشد ،‌یکی از طریق افزایش سطح زیر کشت و دیگری افزایش عملکرد محصول در واحد سطح. روش اول بنابر دلایل فوق‌الذکر قابل اجرا نیست، لذا بایستی با استفاده از تکنولوژی‌های جدید نسبت به افزایش میزان تولید در واحد سطح اقدام نمود. تولید صیفی‌جات گلخانه ای یکی از مصادیق تولید بیشتر در سطح کمتر می‌باشد.

یکی از محصولاتی که در کشت گلخانه‌ای صیفی‌جات مورد توجه قرار گرفته است، خیار تیریپلوئید می‌باشد که هر بوته آن در یک دوره کشت به طور متوسط بیش از بیست و دو کیلو گرم محصول تولید می‌نماید. بذر این خیار هیبرید بوده و خیار حاصله پارتنوکارپ ( بدون تخم ) و قلمی خواهد بود. به دلیل مسدود بودن محیط ، کنترل شرایط اقلیمی از قبیل دما و رطوبت و همچنین آفات و امراض به راحتی مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود شش ماه به طول می‌انجامد. در این دوره محصول هر سه روز یک بار قابل چیدن است.فایل pdf به صورت زیپ شده در 17 صفحه.دانلود